استرس حاد

خانهاسترس حاد

اختلال استرس حاد بعد از وقوع یک اتفاق ناگوار پیش می آید. حوزه این اختلال مربوط به بهداشت روان می باشد و بیماری تلقی می گردد. اختلال استرس حاد ابتدا با نشانه های روان شناختی نمایان می شود اما بعد از درمان نشدن، به استرس پس از حادثه منتهی می گردد.

از این اختلال با نام اختصاری ASD نامبرده می شود. فرد مبتلا به استرس حاد بعد از وقوع حادثه، روان پریش می گردد. این نشانه ها موقتی هستند و ممکن است حدود ۳ تا ۳۰ روز در فرد باقی بمانند.

اگر اختلال ASD بعد از گذشت یک ماه برطرف نشد، بیمار وارد مرحله دیگر خواهد شد.

 

نشانه های اختلال استرس حاد

نشانه های تهاجمی اختلال استرس حاد در مواردی بروز می کند که فرد در ذهن خود نتواند جلوی مرور خاطره و فلاش بک را بگیرد.

فرد کج خلقی، غم و اندوه و افکار منفی و ناامیدی را تجربه می کند.

 

 

نشانه های اختلال استرس حاد

گاهی نیز اختلال استرس حاد با علائم جدا کننده همراه می باشد. این علائم می تواند عدم درک درست از محیط اطراف، تغییر واقعیت در ذهن فرد و یا از دست دادن توانایی در به یاد آوردن بخشی از رویداد باشد.

این دسته از نشانه ها نیز جزء علائم اجتنابی اختلال استرس حاد می باشند. در این شرایط فرد مبتلا به مشکل استرس حاد به شکل هدفمند از یادآوری احساسات، افراد، افکار و … اجتناب می کند و هر نوع ارتباطی با حادثه را لغو می نماید.

نشانه های برانگیختگی اختلال استرس حاد می تواند در نوع عدم تمرکز، تحریک پذیری، اختلال در خواب، پرخاشگری، تنش و … باشد. گاهی نیز اختلال استرس حاد سبب بروز استرس و اضطراب در فرد می گردد.

درمان اختلال استرس حاد

بسیاری از روانشناسان از روان درمانی برای بهبود و درمان این اختلال کمک می گیرند. در چنین شرایطی ممکن است فرد در شرایطی شبیه به حادثه قرار بگیرد. گاهی نیز درمان به شکل هیپنوتیزم انجام می شود.

آدرس

میرداماد، میدان مادر، خیابان سنجابی (بهروز سابق)، کوچه چهارم، پلاک ۵، طبقه چهارم، واحد 11

تلفن تماس: 09022255013-22255013-22255014
ایمیل: info@apamaclinic.com

 

 

نماد الکترونیکی

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت کلینیک آپاما محفوظ است. انتشار مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.